Құс, балық өнімдері


200
4 курс
education language
📅 18 окт 2025
👀 9
1
Құс еті қандай ақуыздарға бай?
2
Қайсысы құс етіндегі негізгі витамин?
3
Қай құс еті майлылығы төмен болып саналады?
4
Құс етінде қандай минерал көп кездеседі?
5
Құс еті қайсысына жатқызылады?
6
Құс жұмыртқасындағы негізгі ақуыз қалай аталады?
7
Қай құс етінде май ең көп мөлшерде болады?
8
Құс еті не себепті тез бұзылады?
9
Қай дәрумен құс жұмыртқасының сарысында көп?
10
Тауықтың қай бөлігінде май аз?
11
Құс еті ағзаға қандай жағымды әсер береді?
12
Құс жұмыртқасындағы сарысы ненің көзі болып табылады?
13
Құс етінің түсі неге байланысты өзгереді?
14
Қайсысы құс етінен дайындалатын өнім?
15
Құс жұмыртқасы құрамында қанша пайыз ақуыз бар?
16
Құс еті қай мақсатта жиі пайдаланылады?
17
Құс өнімдері қай топтағы азықтарға жатады?
18
Қай жұмыртқа салмақты көбірек тартады?
19
Жұмыртқаның ақуызы қай температурада ұйиды?
20
Құс етін қайнатқанда қандай өзгеріс болады?
и еще 180 вопросов