Ваш браузер не поддерживается или у вас отключен JavaScript
Testnik.kz
Мейрамхана өнімдерін дайындау технологиясы
73
3 курс
📅 6 мая 2022
👀 26
Перемешать вопросы
Начать сессию
1
Жұмыртқадан дайындалған тағам құрамындағы жүйке тамыр жүйесі және қан айналымды жақсарту үшін адам ағзасына қажетті май тәрізді затты атаңыз.
2
Жұмыртқаның негізгі құрамын атаңыз.
3
Жұмыртқаның консистенциясына байланысты түрлерін атаңыз.
4
Тауық жұмыртқасының сақталу уақытына байланысты түрлерін атаңыз.
5
Меланж дегеніміз не?
и еще 68 вопросов
Открыть полный тест
Скрыть ответы