Ваш браузер не поддерживается или у вас отключен JavaScript
Testnik.kz
Мейрамханада және мейманханада қызмет көрсету технологиясы
83
3 курс
📅 6 мая 2022
👀 61
Перемешать вопросы
Начать сессию
1
Ыстық сорпалар, сорпалар, гарнирлер қандай цехта дайындалады?
2
Кең ассортименті бар қоғамдық тамақтану кәсіпорындары бұл?
3
Тауарларды, жартылай фабрикаттарды қабылдау үшін қызмет етеді ме?
4
Санитарлық ережелерді сақтауға және бақылауға кім жауапты?
5
Тауарларды сақтау режимі бұл ?
6
Азық-түлікті қайда сақтау ұсынылмайды?
7
Мәзір бұл?
8
Қызметкердің жұмыс орны дегеніміз не ?
9
Әлемдік тәжірибеде қандай нөмерлер әйгілі
10
Қонақ үйдің техника шаруашылығына не кіреді
11
Қонақ үйлерді режим бойынша эксплуатациялық анықтау
12
Кіші қонақ үйде қанша жататын орын бар
13
Орташа қонақ үйде қанша жататын орын бар
14
Қонақ үйдің тұрғын бөлігіне не жатады
15
Қонақ үйдің тұрғын бөлігіне не құрайды
16
Орналастыру қызметінің жауапкершілігі
17
Қонақ үйдің қай бөлігі қонақтарды қарсы алып және шығарып салғанға бағытталған
18
Қандай қонақ үйлердің вестибюльдері үлкен алаңымен ерекшеленеді
19
Әлемдік тәжірбиеде қандай нөмерлер әйгілі
20
Қонақ үйдің техника шаруашылығына не кіреді
и еще 63 вопроса
Открыть полный тест
Скрыть ответы