Санитария и гигиена


144
3 курс
education language
📅 13 дек 2023
👀 135
1
Тағамдық статусты сараптағанда бағалайды
2
Қатты қалдықтар контейнердің мынанша бөлігі толғанда шығарылады
3
Ұйымдастырылған нақты тамақтануды бағалаудың тәсілдері
4
Тұрғындардың тамақтануын баланстық тәсілмен зерттеудің мәні
5
Аталған әдістердің қайсысында жалпы статистикалық есеп беру материалдары қолданылады
6
Жарма, ұн, макарон, қант, тұз сақталатын зат еденнен мынадай ара қашықтықта болады
7
Нутриентке индивидуальды қажеттілік
8
Тағамдық статустың түрлерін көрсетіңіз
9
Тағамдық нысандар территориясында қатты қалдық контейнерлері нысаннан және тұрғын үй терезесі мен есігінен мынадай ара қашықтықта орналасу керек
10
Қоректік заттар мен энергияға қажеттілік мөлшерлерін мына факторларды есепке ала отырып анықтайды
11
Өндіріс толық автоматизацияланған жағдайда жұмысшылардың энергия жұмсауы мына қарқынды еңбек тобына жатады
12
«Ассимиляция процесі» түсінігіне дұрыс анықтама беріңіз
13
Дені сау ересек адамның тәуліктік рационының энергиясы толығымен қамтамасыз ету қажет
14
Тек сүт және сүт өнімдерінде кездесетін көмірсу
15
Зиянды еңбек жағдайы бар өндірістерде емдік және алдын алу мақсатында қандай көмірсу қолданылады
16
Етті ерітеді
17
Мына көмірсу холестеринді организмнен шығаруға қатысады
18
Ішектің пайдалы микрофлорасының қалыптасуында қандай көмірсу маңызды орын алады
19
Ыстық тағамдар таратылғанда температура мынадан кем емес болу керек
20
Тез бұзылатын тағамдық өнімдер мынадай температурада тасымалдану керек
и еще 124 вопроса