Ваш браузер не поддерживается или у вас отключен JavaScript
Testnik.kz
Мейрамхана және мейманхана қызмет көрсету технологиясы
150
3 курс
📅 24 дек 2023
👀 87
Перемешать вопросы
Начать сессию
1
Кейтеринг қандай мағынаны білдіреді?
2
Хрусталь ыдыстары қандай материалдардан жасалынады?
3
Қолданылған ыдыстарды қандай көрсеткіштерге байланысты сұрыптап бөледі?
4
«Мейрамхана бизнесі» тұжырымдамасының негізгі компоненттері қандай?
5
Қымыз ашытатын ең үлкен ыдыс?
6
Астау қандай ыдыс?
7
Мәзір сөзі француз тілінен аударғанда қандай мағынада?
8
Дю-жур қандай мәзір?
9
Сауда бөлмелеріне кандай бөлмелер жатады?
10
Қазіргі кезде қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы залдар интерьерлерінің неше стилі белгілі?
11
Мейрамхана интерьеріндегі «Модерн» қандай стиль?
12
Майлықтарды бүктеудің қай түрі?
13
Тамақтандыру мекемелерінде столдарды қандай ретпен орналастырады?
14
Негізгі тазарту жұмыстарын мейрамхананың ашылуына неше сағат қалғанда жүргізеді?
15
Майлықтарды бүктеудің қай түрі?
16
Мейрамхана мәзірін құрылуы кезінде қандай табиғи фактор әсер етеді?
17
Мекемедегі Аванзал бөлмесі не үшін қажет?
18
Мейрамхана интерьеріндегі «Хай-тек» қандай стиль?
19
Туристерге арналған бағасы жоғары емес тағамдар тізімі?
20
Вестибюль бөлмесінде нелер орналасқан?
и еще 130 вопросов
Открыть полный тест
Скрыть ответы